Weblog

Uurtje wakker

Vanmorgen werd ik om 6 uur wakker uit mezelf. Dat terwijl ik mezelf had voorgenomen om uit te slapen. Maar goed… zo vroeg wakker heeft ook zijn voordelen. Nu kan ik nog een hoop aan mijn huisje doen.

Ik

Lees verder

Huisje weer schoon

Nou ja…. beneden dan en ik moet nog wel de kattenbakken straks doen. Morgen wil ik boven stofzuigen en mijn bed verschonen. Overmorgen de kooi boven schoonmaken en weer de kattenbakken doen en dan ben ik helemaal glad.

Lees verder

Niet vooruit

Pfff… ik ben niet vooruit te branden. Ik kwam ook vrij laat uit bed. Had het vannacht nogal laat gemaakt achter mijn pc.

Toch moet ik mij zo écht gaan aankleden. Ik wil nog even wandelen voor ik naar mijn vriend ga,

Lees verder

Niet zo lekker

Vanmorgen werd ik al niet lekker wakker. Suf en koppijn. Ik ben de hele dag suf gebleven met een raar gevoel in mijn hoofd. Toch mijn ding gedaan en even in de inloop geweest. Helaas moest mijn vriend me

Lees verder

Drie klanten

Vanmiddag heb ik in de bibliotheek gewerkt bij het digitaal spreekuur. Samen met mijn collega hebben we drie klanten tevreden geholpen. Het digitaal spreekuur moet nog een beetje gaan lopen, maar deze drie mensen hebben ons in ieder geval al gevonden.

Lees verder

Eindelijk

Eindelijk heb ik een mooie foto weten te maken waar alle vier mijn parkietjes opstaan in hun nieuwe kooi. Ze zijn er erg blij mee!!!

Lees verder

Computteren

De laatste tijd zit ik veel achter de computer. Beetje bezig zijn met het internet en websites bouwen. Ook ben ik veel bezig geweest met mijn eigen server.

Vandaag heb ik een beetje afstand genomen. Even relaxen.

Lees verder

Voliére voor de vogels

Zo… mijn 4 parkieten zijn nu écht gelukkig. Eindelijk een kooi waar ze alle 4 de ruimte hebben om te vliegen, fladderen en klauteren.

Ze moeten nog ontdekken dat er meer dan één voer en drink bakjes in zitten,

Lees verder

R.I.P.

Precies een week geleden heb ik Rooie in moeten laten slapen. Zijn geest kon nog jaren mee, maar zijn lichaam was op. Naast dat hij erg mager werd, doof was, staar had en moeite met opstaan en springen, liet

Lees verder

Slaap ze…

Zo… de dag is dan eindelijk ten einde. Veel heb ik niet gedaan, omdat ik merendeels op bed lag met hoofdpijn. Toch ‘s avonds een uurtje gefietst. De hoofdpijn was tenslotte over.

Nu wens ik jullie een goede nachtrust

Lees verder